Cystite ? Vite, Femannose®N!

Blaasontsteking behandelen!
Blaasontstekingen voorkomen!
Werkzame stof zonder antibiotica!

Femannose® N is een product om blaasontsteking te behandelen en blaasontsteking en urineweginfecties te voorkomen. D-mannose, een afgeleide van suiker, hecht aan de bacteriën waardoor deze zich niet meer aan het slijmvlies kunnen vasthechten. De ‘losse’ microben worden bij de volgende urinelozing weggespoeld. Voor preventie en acute behandeling: Femannose® N in een praktisch zakje, een doeltreffende oplossing.

Blaasontsteking
Urineweginfectie
Wat is een blaasontsteking?

Voelt u een branderig gevoel en pijn bij het plassen? Kan u slechts enkele druppels plassen terwijl u heel vaak en kort na elkaar het gevoel heeft dat u moet plassen? Dan bent u het slachtoffer van een blaasontsteking.

Meer over blaasontsteking
Waarom ik (weeral)?

Blaasontstekingen en urineweginfecties komen bijzonder vaak voor bij jonge vrouwen. Waaraan ligt dat en wat kan u eraan doen?

Meer over de risicofactoren van een blaasontsteking
Blaasontsteking en diabetes

Als diabeticus bent u misschien in het bijzonder bezorgd over hoe een blaasontsteking uw levensomstandigheden kan aantasten? Waarom krijgt u makkelijker een blaasontsteking en wat kan u er tegen doen?

Risico en oorzaken van blaasontsteking
Daarom werkt D-mannose bijzonder goed tegen blaasontsteking

Daarom werkt D-mannose bijzonder goed tegen blaasontsteking

Femannose® N bevat D-mannose. D-mannose klinkt niet alleen als “fructose” en “glucose”, maar is inderdaad een suiker. Het is een enkelvoudige suiker. Het voordeel is dat ons lichaam zelf kleine hoeveelheden D-mannose aanmaakt en dus geen lichaamsvreemde stof is. In een grotere hoeveelheid werkt D-mannose doordat het de bacteriën verhindert zich te verankeren aan het slijmvlies. Hoe gaat dat in zijn werk?

Een doeltreffende oplossing

Antibiotica zijn niet noodzakelijk om een blaasontsteking te bestrijden. Met Femannose® N heeft u een medisch hulpmiddel ter beschikking. De werkzame stof is een extract van maïs, zonder chemische tussenkomst. Femannose® N is veilig. Bij de doses die nodig zijn om een ​​therapeutisch effect te verkrijgen, zijn er geen bijwerkingen gemeld, afgezien van geïsoleerde intolerantiereacties zoals misselijkheid, opgeblazen gevoel en dunne ontlasting.

FEMANNOSE® N

FEMANNOSE® N

Femannose® N bevat D-mannose en biedt een nieuwe benadering voor de behandeling en preventie van blaasontstekingen en urineweginfecties.

Voor volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar.

 • Voordelen van het product
  • Een formule met D-mannose voor de behandeling en de preventie van blaasontsteking en andere urineweginfecties.
  • Geen ontwikkeling van resistentie.
  • Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Maar vraag eerst raad aan uw arts.
  • Diabetici.
  • Fruitsmaak zonder toegevoegde suikers.
  • Natuurlijk, veganistisch: bevat geen gluten, lactose of bewaarmiddelen.
  • Voor volwassenen en kinderen boven de 14 jaar.
  • Zichtbaar effect mogelijk vanaf de eerste inname***.
 • Actieve stof

  2g D-Mannose

Vraag advies bij uw dichtstbijzijnde apotheek

* In Europa worden jaarlijks 25.000 sterfgevallen in verband gebracht met antibioticaresistentie. Bron: WGO, maart 2017.

** Vraag altijd raad aan een arts.

*** Indien geen verbetering na 3 dagen, vraag raad aan een arts